Hoe kies je een coach?

Coach den Bosch

Coaching verwijst naar de methode van het leiden, instrueren en observeren van een persoon of personen die een activiteit uitvoeren. Het proces vloeit voort uit het geven van feedback die de coachee helpt zijn/haar gedrag, zijn/haar sterke en zwakke punten te begrijpen. Het proces is meer een partnerschap dan een vorm van training. Dit partnerschap is gebaseerd op het vermogen van de coach om te luisteren en de bereidheid van de coachee om eerlijk tegen hem te zijn.

Coachen is een kunst. Het is een kunst die een partnerschap is. Het is een kunst die over de hele wereld is erkend. Enkele van de bekendste coaches zijn:

– John Wooden, de gevierde basketbal coach

– Michael Jordan, de NBA superster NBA legende

– Wayne Dyer, De meer dan 700 pagina’s tellende inspirerende levensgids boeken en inspirerende citaten

-articity, de Britse kunst van persoonlijke ontwikkeling

-Mihaly Csikszentmihalyi, de psycholoog die de aard van optimale menselijke prestaties bestudeert

-ARTetics, de Franse vereniging voor professionele en persoonlijke ontwikkeling

– Jill Bolte Taylor en executive coaching voor veranderingsmanagement, leiderschap, organisatieontwikkeling en leidinggeven.

Er kunnen er nog veel meer worden toegevoegd, als u uw eigen persoonlijke lijst van coaches bedenkt die kunnen worden toegevoegd.

Coaching is niet alleen beperkt tot mensen die we zien in de media, op scholen en op werkplekken. Coaching is beschikbaar voor mensen die een bepaald probleem hebben dat in kaart is gebracht in de mind-map van vaardigheden, interesses en dromen. We kunnen kijken naar de”. dictaat delegatie ” arriveert op de werkplek, de belangrijkste toepassing uiteindelijk-en we kunnen kijken naar de bruiloften en begrafenissen in de alliantie engineering geïnteresseerd 3% van het hele publiek was hun man of vrouw.

Welk gebied van life coaching ons ook de keuze biedt om contact op te nemen met een deskundige die ons kan helpen met onze fase.

Een gevestigde coach of trainer of, bij voorkeur, een coach die een professioneel lidmaatschap volgt, zijn vereist. De internationaal erkende International Coaching Federation en de International Coaching Federation UK definiëren de kwalificatie van een professionele coach als coach en master practitioner, gemoedsrust die een klant krijgt samen met een absolute beroepsethiek en de specifieke eisen waaraan de Lerende moet voldoen, om het buitengewone resultaat te bereiken. Zoals altijd is de belangrijkste vereiste dat men een goede leerling en een goede trainer/coach is.

Dit is de belangrijkste kwaliteit voor de coach. De coach is de leraar of trainer. De coach is iemand die wijs en goed is op zijn eigen manier, dit is vroeger niet meer het geval tegenwoordig. We hebben coaches die niet effectief genoeg zijn in communicatie.

De coach moet in staat zijn om de situaties te lezen en de beste beslissingen te nemen, voor de cliënt. De coach moet in staat zijn!”.

Het inhuren van een coach zou een bewijs moeten zijn van uw eigen waarden, van uw intenties om dingen anders te doen en van uw vastberadenheid om proactief te zijn. Het is niet zo moeilijk om een bekwame coach te vinden, laat het gebrek aan ervaring u alstublieft niet in de weg staan of het excuus worden waarom u er nog geen hebt aangenomen.

“B tentakels Groep” klas beschikbaar…

Iedereen zou baat kunnen hebben bij deze les die u in staat zou stellen een betere leerling te worden. Een solutions coach met de naam grapplecentered in Londen biedt een zeer uitgebreide, kosteneffectieve “B tentakels” (thuisles) klas aan die u praktische technieken en strategieën zal aanreiken die in meer dan 100 bedrijven van over de hele wereld in een aantal verschillende landen zijn gebruikt.

U kunt er veel profijt van hebben zonder voor de cursus te betalen en u zult de beste voor u kunnen vinden.