Hoe vind je een goede coach

Coach Rotterdam

Vanaf het begin van onze kindertijd worden we onder druk gezet om af te vallen, om iets te doen of te laten, om iets te zijn of te laten. En velen van ons raken er echt van overtuigd dat dun, mooi, aantrekkelijk en slim zijn in ons voordeel werkt. Dan, komt het met Time Management concepten en Next- STEP Theorie voor het beheer van onze carrière, onze relaties, ons prive-leven en onze fysieke omgeving, hier leren we dat het een mythe is en als zodanig schoonheid en een goede gezondheid alleen komt met een inspannende inzet, inspannend gedrag.

Omdat het gewoon buiten onze controle ligt, krijgen we het te druk om fit te blijven (ik ben hier niet dom en super motiverend). Zo eindigen we niet alleen met gezondheidsproblemen, maar ook relatieproblemen, zakelijke problemen, financiële problemen, ook werkproblemen (omdat we bezig blijven, zien we ons werk als iets anders dat we niet in de hand hebben en is er geen focus). Het resultaat is dat de meesten van ons hebben kunnen krijgen wat we altijd al wilden, zonder ervoor te betalen. Het resultaat is dat we alleen betalen voor dingen die we moeten betalen, niet voor dingen die we willen.

Bij coaching verwachten we dat onze teams of afdelingen of levens meewerken en op elkaar afgestemd zijn en als we de aanname krijgen dat we iemand hebben die het werk van de organisatie wil doen zijn, geven we persoonlijke macht uit handen. Je kiest hen om te zijn in plaats van te zijn. Misschien wordt het een verwaarloosdeWereld triest om in een positie te blijven en alleen te betalen voor wat je hebt of om de beste te zijn op de werkplek. Dat is nu een gevaarlijk spelmodel.

Vondst: Gevonden: Vinding. De meesten van ons wijzen coaching af omdat het onze huidige baan niet kan onderbreken en ons niet naar onze toekomst kan leiden. Coaching kan ons naar het volgende niveau brengen en ten goede komen van de organisatie.

Vind een soortgelijke beweging in de richting van uw gewenste effectieve prestaties, we zullen daar een andere keer meer over zeggen.

In het kort, coaching is gaan waar je nog nooit bent geweest. Vinden: Vinden: Vinden. Terwijl we coaching bespreken, voel je vrij om vragen te stellen. Zowel vaardig vragen stellen – volg mijn 10 stappen – en systematisch, systematisch het coaching proces doorlopen voor alle aspecten van je leven, gewoon het werk doen.

Hoe vind ik een coach? Zoals ik al eerder zei, is het vinden van en werken met de juiste coach de snelle weg naar je dromen. Het zoeken van een coach zal zo effectief zijn als je zelf goede informatie en ervaringen hebt.

Hoe kom ik aan een afspraak? Over het algemeen komen mensen bij mij met een probleem waar je geen invloed op hebt, bijvoorbeeld een gesloten deuren beleid, en hebben een angst om te vragen wat ze willen. Tot op dat moment – in de afspraak, is er tijd om een keuze voor je te maken. Als ze een rukstrategie hebben die jullie relatie kan schaden. Ik ben hier om de coach te zijn.

Waar kan ik coaching krijgen? Als je contact met me opneemt, kun je me gratis krijgen. Ik ben er om je te helpen om aan je behoeften te voldoen. Ik ga met je mee, afhankelijk van je vraagstuk, probleem of angst om je dromen te leven.