Voeding en mineralen

Voedingstherapie breda

Voedingsstoffen zijn de voedingsstoffen in voedingsmiddelen

Voedingsstoffen zijn de stoffen die we nodig hebben om te overleven, te eten en te groeien. De grammen koolhydraten, eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen zijn de voedingsstoffen in levensmiddelen. Voedingsstoffen zijn absoluut veilig als voedingsmiddel of therapeutisch middel, zoals blijkt uit de overgrote meerderheid van studies bij mens en dier, en er is nog nooit een epidemie of plotselinge ziekte ontstaan als gevolg van het consumeren van een epidemie-veilig voedingsmiddel of geneesmiddel. In de bevolking van de V.S. krijgen miljoenen mensen niet genoeg voedingsstoffen binnen voor hun cellen, inclusief het milieu, om gezond te blijven. Tot voor kort werd gedacht dat voedingsstoffen slechts in sporenhoeveelheden aanwezig waren. Ja, de sporenhoeveelheden bestaan uit vele verbindingen, maar omdat het organisme geen manier heeft om de concentraties van deze kleine dingen te meten, worden de menselijke cellen voortdurend aangevallen en beschadigd. Zo wordt cultuur gedood. Neem vitaminen, eiwitten, mineralen en sporenelementen weg en je doodt je cellen. Daarom worden de vruchten met de meeste vitaminen en mineralen aan kinderen onder de 3 jaar gevoerd. Maar baby’s hebben geen behoefte aan fruit, en 95% van alle vitamine C zit in dierlijk voedsel. Dus als je voedsel voor kinderen gaat maken, zoals granen en vruchtensap, is het beter om daar dieren voor te gebruiken. Maar dit is niet langer een probleem en het enige “echte” fruit in natuurvoedingswinkels zoals Costco is erg duur; granen zullen uiteindelijk de gezondheid van de kinderen ruïneren. Voedselallergieën

Je lichaam kan van sommige moleculen maar een beperkte hoeveelheid produceren. Er zijn verschillende, vaak dodelijke, allergische reacties bekend. Bij het maken van synthetische voedingsmiddelen zijn er interacties tussen de eiwitten in de ingrediënten waaruit de voedingsmiddelen bestaan. Er zijn veel genetisch gemodificeerde voedingsmiddelen die 90 tot 95% van de Amerikaanse voedselvoorziening uitmaken. Bijna alle zuigelingen wordt geleerd geen melk te eten, tot ongemak aan toe. Hun lichaam wil het variërende en eiwitrijke in melk niet verteren. Het gevolg is dat de melk allerlei allergenen bevat (runderen, soja, maïs, enz.), waaronder grote hoeveelheden eiwitten, die de zeer complexe eiwitten in ons voedsel vormen. Je kunt alle proteïnen zien als brokjes van een zeer specifieke reeks aminozuren die de structuur van je lichaam en uiteindelijk van al je cellen vormen. Het lichaam breekt deze aminozuren op de een of andere manier uiteindelijk af zonder het zelf te beseffen of ze zijn voordat de cellen de bestanddelen van het voedsel kunnen verwerken. Niet langer toegestaan Iedereen mag van wat ik een “allergeen” van een stof zou noemen, een stof maken die het niet hoort te zijn. Er zijn geen studies op lange termijn of overwogen studies over het voeden van zuigelingen met grote hoeveelheden pinda’s. Het is ook niet aan te bevelen dat volwassenen of mensen met bepaalde immuunsystemen zelfs maar zouden overwegen fruit en zonnebloempitten te eten, omdat ook die eiwitten en verschillende verhoudingen aminozuren bevatten.

Polarisatie is waarschijnlijk de belangrijkste oorzaak van een verminderde verscheidenheid aan voedingsmiddelen. De manier waarop uw lichaam voedingsstoffen waarneemt, is niet dezelfde manier waarop u koffie(s) waarneemt. Alles in uw lichaam verwacht iets in het voedsel en moet worden geleverd. Sommige voedingsstoffen worden eenvoudigweg niet geabsorbeerd of verteerd voorbij de cellen, maar er zijn er veel die het lichaam wel kan absorberen, maar niet wil. Hierdoor krijgt uw lichaam een vreemde en verwarrende reactie op het voedsel, die vaak zelfs dodelijk kan zijn.

Veel bedrijven gebruiken nu een nieuw product dat een eiwit gebruikt dat het lichaam wel kan verteren. Dit eiwit is meer eiwit dan ooit tevoren in een voedingsmiddel heeft gezeten en vult uw voedsel dus meer aan en rekt het meer uit dan in vroegere voedingsmiddelen het geval was.

Antioxidanten zijn plantaardig, niet-toxisch, goed voor je en moeilijk te eten. Populair en effectief zijn ze te vinden in fruit, groenten, noten en volle granen.

Suiker vervangers

Suiker en honing zijn allemaal kunstmatig en zeer, zeer hoog-calorisch bij een zeer kleine hoeveelheid. Zoals al eerder is gezegd, neemt ons lichaam geen melk op en bij volwassenen wordt dit erg moeilijk. Honing wordt gefermenteerd door bacteriën in het menselijk darmkanaal om een bepaalde hoeveelheid fructose te produceren. In tegenstelling tot melk hebben wij helemaal geen extra suiker nodig. Honing is zeer anti-carcinogeen en is in niets zo suikerrijk als suikervervangers.

Het is onmogelijk om nieuwe voedingsmiddelen te leren zonder ervaring, omdat de hersenen niet echt genoeg doen wanneer ze nieuwe voedingsmiddelen proberen te verwerken voor wie daar niet aan gewend is. Dit is de reden waarom voedseltrends zo moeilijk te voorspellen zijn. Als u wilt leren genieten van verschillende voedingsmiddelen, doe dan wat serieuze oefeningen voor het centrale zenuwstelsel en luister naar uw hersenen. De hersenen veranderden hun beoordeling van voedsel 3 miljoen-voudig nadat ze erachter kwamen dat vet geen pancreminated was. (in het echte leven technologie) zoals alleen speciale stoffen kan worden is niet geremineraliseerd.

10 ounces (250 gram) is een groot bereik voor de meeste dranken.