Hoe u uw doelen kunt bereiken

Doelen Stellen, Doel, Darten, Succes

Vaak zullen vrouwen merken dat bepaalde voedingsmiddelen een negatief effect hebben op de stemming, waardoor ze zich slecht voelen en hoofdpijn of migraine veroorzaken. Het goede nieuws is dat je met een beetje onderzoek de meeste van deze boosdoeners kunt identificeren. Het komt erop neer dat wat we eten effect heeft, maar het hoeft niet altijd te zijn wat we eten.

Eiwit Een van de belangrijkste factoren voor een gezond metabool patroon en een gezonde hormonale balans is eiwit. Eiwitten zijn de basisbouwstenen van het lichaam, waaronder veel van de functies die een integraal onderdeel zijn van een gezond functioneren. Het op een hoog peil houden van goede eiwitten zal helpen om de hele dag door een gezonde eetlust te behouden en ook om een ​​gezonde bloedsuikerspiegel te behouden. Veel vrouwen melden dat ze een voldaan gevoel krijgen als ze veel eiwitten eten. Er is echter een dunne lijn tussen het vullen van de maag en het overschrijden van de calorie-inname, dus als u het strengste deel van de glycemische index moet betalen, kijk dan naar mager vlees, zoals kipfilet of kalkoenborst, met wat natuurlijke kruiden, zoals kruiden met bonito misschien wat Organicoving gehached kip of kalkoen.

Volle granen Hoewel volkoren synoniem is met volkoren voedsel, zijn er voedingsmiddelen die niet heel zijn, zoals geraffineerde en gekookte granen. De glycemische index rangschikt de rijst wonderbaarlijk laag in de GI-categorie, wat goed nieuws is voor iedereen die moet afvallen. Een ander voedsel om naar te kijken is Vitality Wheat Oats, een wei-eiwit dat bedoeld is voor diegenen die eiwitten en koolhydraten nodig hebben, maar ook vet en bijwerkingen verliezen. Voor de beste resultaten moet Vitality-tarwehaver 0 g zijn, wat de GI-index is voor volle granen.

Vezel Een van de belangrijkste begrippen die u moet begrijpen over de glycemische index, is dat deze niet meet hoe suikerachtig of zout een voedingsmiddel is, maar in plaats daarvan meet hoe snel het wordt verteerd. Vezel speelt een grote rol, zowel mentaal als fysiek. Het is bekend dat het helpt bij het afvallen door verzadiging te bevorderen en het spijsverteringskanaal te voltooien. Havermout is een voedsel met een hoge GI, waardoor het een geweldige bron van vezels is. Sommige andere voedingsmiddelen die veel vezels bevatten, zijn bonen, kool en pasta. Het is ook belangrijk om de dagelijkse drie porties fruit en groenten en één dagelijkse twee porties graanproducten op te nemen. Ga voor hulp bij het maken van dagelijkse vezelrijke recepten naar fiberandfiber Recipes.com

De bovenste grafieken weerspiegelen de dagelijkse calorie-inname en verplaatsing; de onderste twee grafieken zijn hulpmiddelen voor caloriecontrole. Tips voor het bereiken van uw doelen zijn te vinden op weightlossgreen.com, evenals op mijn Over mij-pagina op trulenessandfitness.com. De site bevat ook een sectie voor forums.